Fred van Paassen

Master Grower Fred en Jan van Paassen

Fred: “Ik heb het stokje overgenomen van vader Henk begin jaren ’90. Sindsdien zijn er grote stappen gemaakt. Het bedrijf is verplaatst van Schipluiden naar Wervershoof en van daar naar Andijk, de huidige locatie. Elke tien jaar hebben we ons areaal verdubbeld. Inmiddels is mijn zoon Jan in het bedrijf getreden, de derde generatie.”

Jan: “Wij telen Baltica en Chic. Beide witte troschrysanten zijn populaire gevulde soorten. Een mooie teelt met als bijkomende uitdaging het zelf bewortelen van de jonge plant.  Dit bewortelen vindt al sinds het begin plaats op het bedrijf, waarvan de laatste jaren in samenwerking met Green Simplicity, het bedrijf van mijn broer Wessel van Paassen”.

Dat past goed bij het belangrijkste speerpunt van de onderneming; we verbeteren de techniek en teelt continue om kwaliteitswinst te behalen. De gehele onderneming is ingericht om de perfecte troschrysant aan te kunnen bieden aan de klant. Elke stap en beslissing moet bijdragen aan dat doel.”

Fred: “Onze grote drive is de passie voor het telen en het constant verbeteren daarvan. Elke dag wordt gezocht naar mogelijkheden om de zaken nog beter of slimmer te doen, alles met oog op kwaliteit!”

CHIC

BALTICA

VBN: 101507

Contact

Jan van Paassen

T 0228-592555
fvp@vannova.nl

Fred van Paassen

M 06-54654888
T 0228-592555

fvp@vannova.nl

Locatie Veenakkers (postadres)

Veenakkers 18
1619PL Andijk

Locatie Nieuwe Dijk

Nieuwe Dijk 42
1693 NX Wervershoof

Voor facturatie graag contact opnemen voor het juiste e-mailadres.