van Leeuwen Flowers

Master Grower Van Leeuwen Flowers

Van Leeuwen Flowers is gespecialiseerd in de teelt van pluischrysanten. In een modern glastuinbouwbedrijf aan de Scherpenhoeklaan in Poeldijk zetten Peet van Leeuwen en zijn zoon Dennis het familiebedrijf voort dat al sinds 1962 bestaat. Momenteel teelt Van Leeuwen Flowers twee variëteiten: De grote, witte pluischrysant Antonov en de gevulde, geelkleurige Pjotr.

Dennis: “Lange tijd deed ik op hoog niveau aan wielrennen, waarbij ik slechts een paar uurtjes in de week op de kwekerij werkte. Het streven van mijn vader om altijd de beste te willen zijn, had ik met wielrennen en ging ik later ook in mijn werk toepassen. Het plezier in mijn werk op de kwekerij nam steeds meer toe, waarna het voor mij duidelijk werd dat daar mijn toekomst lag. Daarom besloot ik in 2019 om in het bedrijf te stappen.”

Peet: “De ontwikkelingen in de tuinbouw gaan enorm hard en Dennis is met een jonge frisse blik ons bedrijf ingestapt. Hoewel ik hem vrijgelaten heb in het maken van eigen keuzes, vind ik het enorm gaaf dat hij de uitdaging aan gaat. Betrouwbaarheid en het constant streven naar het leveren van topkwaliteit bloemen, zijn onze belangrijkste uitgangspunten.”

ANTONOV

VBN: 110380

PJOTR

VBN: 105698

Contact

Peet van Leeuwen

M 06-24692909
vlf@vannova.nl

Dennis van Leeuwen

M 06-21495861
E vlf@vannova.nl

Tuinadres

Peet van Leeuwen
Scherpenhoeklaan 5
2685 AE Poeldijk

Postadres

Scherpenhoeklaan 5
2685 AE Poeldijk