VannoVa levert nu ook Santini’s van Richard van Schie

Vanaf 1 juli is het ruime assortiment Santini’s van Richard van Schie verkrijgbaar onder de vlag van VannoVa. Met meer dan twintig jaar ervaring in de teelt van Santini, is Richard een specialist te noemen. De topkwaliteit santini in combinatie met de verkoop- en logistieke mogelijkheden van VannoVa biedt volgens beide partijen kansen om nog beter te voldoen aan de behoefte vanuit de markt.

Marktkansen
Wij zien kansen om het brede assortiment Santini’s onder VannoVa te gaan verkopen. VannoVa en Van Schie kunnen elkaar ook écht versterken, dat is een goed vertrekpunt voor een mooie samenwerking.” aldus Erwin van Luijk.

Ruim assortiment
Het assortiment van Richard van Schie is de laatste jaren uitgebreid tot wel 13 rassen. Richard van Schie: “Naast onze ruime assortimentskeuze staan wij bekend om onze Santini mixen. Met vijf sprekende kleuren in één bos kunnen we onze klanten voorzien van de mooiste selectie van onze bloemen, ideaal voor elke bloemist.”

Samenwerking
Per 1 juli zal Richard van Schie gebruik gaan maken van de faciliteiten van VannoVa, zoals de webshop én de leveringen vanuit de box. Van Schie blijft voorlopig nog wel gebruik maken van hun eigen hoes en uitstraling. Vanaf donderdag vindt u dagelijks het complete aanbod van Richard van Schie terug in de VannoVa webshop.