VannoVa® lanceert nieuwe voorraadlocatie in Aalsmeer

Per 1 december gaan de Master Growers van VannoVa® van start met een voorraadlocatie in Aalsmeer, in samenwerking met Sijsner. VannoVa® verbetert de service door een efficiëntere distributie van bloemen aan klanten die gevestigd zijn op deze veiling.

Met de voortdurende ambitie om de service te optimaliseren, richt VannoVa zich op het verkorten van levertijden voor klanten in de regio Aalsmeer. Leon Kuijt, accountmanager van VannoVa geeft aan: “Nu is het moment aangebroken om kortere levertijden te garanderen. Tijdens onze zoektocht naar een logistieke partner kwamen wij al snel uit bij Sijsner Flora Packaging, een gerenommeerde speler die gespecialiseerd is in het verwerken en distribueren van bloemen en planten. Wij zijn ervan overtuigd dat deze nieuwe samenwerking ons in staat stelt om efficiënter om te gaan met transportbewegingen van en naar Aalsmeer. De positieve reacties van klanten uit Aalsmeer op de Trade Fair bevestigen dat we met deze ontwikkeling de juiste stappen zetten.”

Vanaf 1 december kunnen bloemen die door VannoVa in veilingfust zijn verpakt, op drie verschillende tijdstippen worden uitgeleverd. Leon Kuijt voegt hieraan toe: “We behalen door de samenwerking met Sijsner veel snellere levertijden. Eén daarvan is dat bestellingen die vóór 6.00 besteld zijn, nu al om 8.30 in de box worden geleverd. Dit zijn allemaal verbeteringen die onze keuze voor samenwerking met Sijsner gemakkelijk hebben gemaakt.” De bekende VannoVa® exportdozen behouden twee uitlevermomenten.

Het VannoVa distributiecentrum in Naaldwijk blijft onveranderd leveringen verzorgen.

Bestel- en levertijden

FC519 en FC544 fust
Geleverd vanuit Aalsmeer
Voor 06:00 uur besteld = 09:00 uur geleverd
Voor 09:00 uur besteld = 11:00 uur geleverd
Voor 10:30 uur besteld = 12:30 uur geleverd

VannoVa Export dozen en VannoVa 20 box
Geleverd vanuit Naaldwijk
Voor 06:00 uur besteld = 12:00 uur geleverd
Voor 11:00 uur besteld = 15:00 uur geleverd

Voor meer informatie kunt u terecht bij Leon Kuijt, bereikbaar via sales@vannova.nl.