Erwin van Luijk met Undercover

VannoVa introduceert nieuwe witte pluischrysant “Undercover”

Vanaf woensdag 25 juni zal VannoVa Master Growers samen met veredelaar Dekker Chrysanten hun nieuwste pluischrysant introduceren: “Undercover”, een opvallende witte verschijning. Deze noviteit belooft de markt te veroveren met zijn unieke eigenschappen en veelzijdige toepassingen.

Erwin van Luijk van J&A Flowers is enthousiast over de lancering: “We zijn verheugd om ‘Undercover’ op de markt te brengen. De opvallende tongvormige bloemblaadjes en uitstekende verfbaarheid maken het een mooie aanvulling op ons assortiment.”

Marten Wouda van Dekker Chrysanten voegt toe: “Samen met VannoVa zijn we trots op de introductie van ‘Undercover’. Deze chrysant biedt niet alleen een unieke esthetiek met haar zuiver witte kleur en opvallende bloemblaadjes, maar garandeert ook uitstekende transporteerbaarheid en langdurige versheid.”

Undercover heeft een zuiver witte kleur die haar bij uitstek geschikt maakt voor bruidsarrangementen, zoals bevestigd door experts die haar schoonheid hebben ervaren tijdens Chrysanthemum Valley, georganiseerd in Hensbroek twee weken geleden.

Undercover is geregistreerd onder VBN code 130670 en zal wekelijks beschikbaar zijn vanuit J&A Flowers, met een beperkt aanbod op de veilingen van FloraHolland Aalsmeer en Naaldwijk. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met VannoVa Master Growers.