VannoVa breidt assortiment uit

Chrysanten coöperatie VannoVa breidt haar assortiment uit met de pluischrysant rassen Pjotr en Tusca. Daarnaast groeit het populaire ras Antonov in aantallen, doordat de teeltoppervlakte is vergroot.

Hoogwaardige chrysantenrassen

De Master Growers van VannoVa telen momenteel 11 tros-en 12 pluischrysanten. Nieuwkomers in dit assortiment zijn de pluischrysanten Tusca en Pjotr. Tusca wordt geteeld door J&A Flowers en is met haar donker bronzen kleur een onmisbare bloem voor het najaar! Ook Master Grower Van Leeuwen Flowers vernieuwt haar assortiment, met de komst van pluischrysant Pjotr. Een indrukwekkend grote bloem in een krachtig gele kleur.

Daarnaast groeit pluischrysant Antonov behoorlijk in aantallen, de teeltoppervlakte van dit ras gaat bij Vannova van 2 naar 3 hectare.

Klanten blijven verrassen

VannoVa wil haar klanten optimaal bedienen door steeds de meest gewilde en exclusieve rassen aan het assortiment toe te voegen.

Dennis van Leeuwen (Van Leeuwen Flowers): “Pjotr is een zeer waardevolle toevoeging in ons assortiment, als ‘grootste gele pluizer’. Onze klanten, in het bijzonder op de Russische markt, maken we erg blij met rassen als Antonov en Pjotr. Deze rassen worden aan de handel met een netje aangevoerd, vanwege de waanzinnige grootte van de bloemen.”

Benieuwd naar het gehele VannoVa assortiment? Bekijk het via: https://www.vannova.nl/assortiment/

V.l.n.r.: Antonov en nieuwkomers Pjotr en Tusca