Vacature: Commercieel medewerk(st)er binnendienst

In verband met een verdere groei en ontwikkeling van VannoVa en ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een collega voor de functie van:

COMMERCIEEL MEDEWERK(ST)ER BINNENDIENST

Locatie: Naaldwijk
Dienstverband: Parttime/Fulltime

Wat ga je doen als commercieel medewerk(st)er binnendienst:
Je gaat deel uit maken van een klein team gedreven collega’s en je bent een belangrijke schakel bij de afzet van onze chrysanten. Je draagt in deze functie zorg voor het up-to-date houden van alle beschikbare variëteiten, je hebt direct én indirect veel contact met onze klanten en verwerkt hun orders in ons geautomatiseerde orderverwerkingsprogramma. Je ondersteunt je collega’s bij het samenstellen van de orders, leveringen en transporten.
Daarnaast ondersteun en assisteer je het management/directie bij het actief benaderen van (potentiële) klanten en alle andere commerciële en promotionele activiteiten via social media, bedrijfsbezoeken, beurzen/tentoonstellingen e.d.

Wat zoeken wij:
Aan energie, doorzettingsvermogen en enthousiasme heb jij geen gebrek. Jij bent communicatief ijzersterk, representatief en hebt een grote gunfactor. Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk en streeft altijd naar een optimale klantbeleving.
Concreet breng je het volgende met je mee:

 • Je beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau;
 • Je beschikt over goede administratieve en communicatieve vaardigheden, in woord en in geschift;
 • Je kunt geordend en gestructureerd werken;
 • Je bent stressbestendig;
 • Je beheerst naast de Nederlandse taal de Engelse taal ook goed;
 • Affiniteit met de bloemensector en ICT pakketten is een pluspunt.  

Wat bieden wij:

 • Een uitdagende en afwisselende functie in een groeiend bedrijf, in een dynamische omgeving en een positieve werksfeer;
 • Mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden binnen VannoVa;
 • Een marktconform salaris, aangevuld met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een parttime of fulltime  positie met flexibele werktijden;
 • Een kans om deel uit te maken van een team dat trots is op wat ze doen en waarbij teamwork centraal staat.

Vannova:

In de Coöperatie VannoVa U.A. hebben 7 toonaangevende chrysantenkwekerijen, met een passie voor het telen van de mooiste chrysantenrassen en het leveren van chrysanten naar de hoogste kwaliteitsstandaarden, hun krachten gebundeld. Een team van gemotiveerde professionals dragen samen met de Master Growers van VannoVa zorg voor de afzet en de hoge servicegraad van VannoVa.

Solliciteren:
Herken jij jezelf in deze vacature en heb jij passie voor commercie? Stuur je CV en motivatie naar sales@vannova.nl en kom het team van VannoVa Master Growers versterken!