Santinikwekerij Richard Van Schie sluit aan bij VannoVa Master Growers

Binnenkort sluit Richard van Schie met 2 locaties aan bij VannoVa Master Growers. Naast de bekende kwekerij in Monster, teelt sinds kort partnerbedrijf KZ flowers in Naaldwijk ook Santini’s. Met de komst van Richard van Schie voegt telersvereniging VannoVa Santini’s toe aan het assortiment. De vereniging was tot nu toe bekend als leverancier van een topselectie pluis- en troschrysanten, met de 15 variëteiten Santini’s uit het topsegment wordt het aanbod van chrysanten compleet.

“Sinds vorig jaar zomer zijn wij als gastlid toegetreden bij de vereniging. We konden zodoende gebruik maken van de webshop en het distributiecentrum van VannoVa. Ook hebben we afgelopen halfjaar aan het merk en de samenwerking met verschillende chrysanten-collega’s kunnen wennen. Wij streven naar het beste van het beste met onze Santini’s. Alle andere leden van VannoVa doen dat ook, ieder met hun eigen soorten. Ik ben er inmiddels van overtuigd dat onze kwekerijen en VannoVa goed bij elkaar aansluiten” aldus Richard van Schie.
Voorzitter Remco van Ruyven vult aan: “De afgelopen jaren is er hard gewerkt aan het professionaliseren van onze vereniging. Wij merken dat samenwerking ons verder brengt, want de leden helpen elkaar naar een hoger niveau. Iedereen heeft wel bepaalde kennis die kan bijdragen aan de vereniging. Met de Santini vult Richard van Schie het assortiment dat wij gezamenlijk hebben, heel mooi aan. Wij zijn uiteraard heel blij en trots deze topkwekers aansluiten bij onze vereniging en heten ze van harte welkom!”