VannoVa breidt distributiecentrum uit  

Met deze uitbreiding zijn de Master Growers klaar voor de toekomst 

1 februari 2022 – Afgelopen september vierde VannoVa nog het 1-jarig bestaan van het DC in Naaldwijk, maar inmiddels is deze al veel te klein gebleken. Tijd voor uitbreiding! 

Drie keer zo groot 

Het distributiecentrum wordt wegens succes uitgebreid. Sinds de oprichting van het DC is de directe verkoop namelijk enorm toegenomen. Ook de eigen VannoVa webshop heeft hier een grote bijdrage aan geleverd. In het nieuwe DC is een verpakkingsruimte ingericht die drie keer zo groot is dan voorheen. Ook wordt de ruimte voorzien van een grotere koelcel en een splinternieuwe ompaklijn. Met deze voorzieningen kan VannoVa haar klanten optimaal ontzorgen.  

Laurens van der Lans van VannoVa

Snel en efficiënt

Laurens van der Lans ontfermt zich vanuit VannoVa over het distributiecentrum. ‘’Ik ben jarenlang klantgericht geweest en daardoor veel goodwill van de handel gehad. Ik ben trots dat ik me nu met mijn kennis en ervaring kan inzetten voor VannoVa.” Het distributiecentrum biedt de centrale voorraad vanuit alle aangesloten Master Growers. En dit biedt veel voordelen voor de klant! Het zorgt ervoor dat de chrysanten efficiënter én duurzamer worden geleverd. Ook worden de klanten in onder andere Aalsmeer, Rijnsburg en Naaldwijk veel sneller beleverd. Momenteel worden klanten die voor 11:00 uur ’s morgens bestellen, al vaak ruim voor 15:00 uur beleverd. En die snelheid wordt gewaardeerd!   

VannoVa voorzitter Remco van Ruyven en Master Grower Peet van Leeuwen zetten handtekening bij FloraHolland (met Arco van Eijk en Marc Geurds) voor de uitbreiding van de box