Ed van Paassen

Master Grower Ed van Paassen

Ed: “Ik kom uit een echte chrysantenfamilie. Mijn opa teelde altijd chrysanten in het najaar en mijn vader was een van de eerste jaarrond chrysantentelers. Ik ben ermee opgegroeid en sinds ik van school af ben, ben ik ook chrysantenteler.

Iedere dag zijn we enorm gemotiveerd om een ultieme partij chrysanten te telen en te oogsten. Sinds 2008 telen we op de huidige locatie in Maasdijk, voorzien van alle moderne technologie om de beste kwaliteit chrysanten te telen. We doen dit met een vast team van 6 deskundige en enthousiaste medewerkers.

Wij telen sinds 2021 de witte chrysant Ilonka, inmiddels is dit het vierde enkelbloemige soort dat we telen. Ik voel me thuis in het enkelbloemige segment en ben hier bekend van. De witte bloem van de Ilonka heeft een mooi contrast met het groene hart en biedt een enorme sierwaarde. Het is een hele harde, sterke chrysant en bovendien is het soort heel geschikt om te verven.

De samenwerking binnen VannoVa is fantastisch voor ons bedrijf. De uitstraling op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid maakt VannoVa tot een uniek merk. De diverse specialismes van de Master Growers maken VannoVa tot een krachtig geheel. Ons doel is om met VannoVa de leidende positie als kwaliteitsmerk te versterken en de herkenbaarheid van het merk nog verder te vergroten.”

ILONKA

VBN: 125026

Contact

Ed van Paassen

M 06-43923142
evp@vannova.nl

Tuinadres

Korte Kruisweg 66
2676 BS Maasdijk

Postadres

Korte Kruisweg 66
2676 BS Maasdijk